117,1117

Arhiva za Decembar 2016.

Stručna ekskurzija - sajam turizma Moskva
Stručna ekskurzija - sajam turizma Moskva
Već tradicionalno, u martu mesecu se za studente III i IV godine Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment Univerziteta Singidunum organizuje stručna ekskurzija sa posetom jednom od najvećih svetskih sajmova turizma. Ove akademske godine organizovaće se stručna ekskurzija i poseta Sajmu turizma MITT Moskva u periodu od 11. do 20. marta 2017. godine Program putovanja obuhvata obilaske Varšave (Poljska)   - Moskve (Rusija)  - Minska (Belorusija) Cena aranžmana je 309 evra u 7 mesečnih rata ( od decembra 2016. godine do juna 2017. godine). Cena uključuje: • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV – VIDEO, TOALET...) na relaciji Beograd-Novi Sad-Varšava-Moskva-Minsk i nazad. • Smeštaj na bazi 1 noćenja doručkom u hotelu sa 3*** u Varšavi, troktevetne sobe. • Smeštaj na bazi 1 noćenja doručkom u hotelu sa 3*** u Minsku, troktevetne sobe. • Smeštaj na bazi 3 noćenja sa kontinentalnim doručkom u hotelu Cosmos 3*** u Moskvi • Obilazak Varšave, Moskve i Minska u pratnji vodiča • Ulaznicu za Sajam turizma MITT Moskva • Putničko zdravstveno osiguranje • Izlet “Tajne moskovskog metroa” • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja. Termin ekskurzije je od 11. do 20. marta 2017. godine Preuzmite p rogram putovanja . Minimum za realiziju putovanja je 50 studenata, a i maksimalan broj učesnika ekskurzije je ograničen! Prijave do petka 30. decembra 2016. godine na mail ekskurzija|mmnkk|singimail.rs . U prijavi poslati ime i prezime, broj indeksa, broj pasoša, JMBG i kontakt telefon. Sve dodatne informacije možete dobiti putem maila: parlament|mmnkk|singidunum.ac.rs i  ekskurzija|mmnkk|singimail.rs . Đorđe Trmčić i Nikola Baroš, Studentski Parlament Univerziteta Singidunum.
Održan šesti Dan marketinga - Mislimo digitalno
Održan šesti Dan marketinga - Mislimo digitalno
U sredu 14. decembra 2016. godine na Univerzitetu Singidunum je održan šesti Dan marketinga. U skladu sa temom okruglog stola „Mislimo digitalno“, Dan marketinga je bio namenjen otkrivanju inovacija u medijsko-komunikacionoj oblasti. Ove godine studentima Univerziteta Singidunum je pružena mogućnost da budu autori video materijala koji će činiti deo digitalne kampanje Univerziteta za upis u akademsku 2017/2018. godinu. Nakon uvodnih obraćanja prof. dr Mladena Veinovića, rektora Univerziteta Singidunum i prof. dr Radmile Živković usledila su zanimljiva izlaganja učesnika panela kojim je predsedavala doc. dr Ivana Brdar. Učesnici panela bili su: Miloje Sekulić, suvlasnik agencije  Homepage Dušan Kaličanin, predsednik Upravnog odbora Tehnokratia-e Filip Ruvinov, direktor marketinga agencije Interaktiv Lazar Bošković, vlasnik agencije Agitprop Vitomir Jevremović, vlasnik agencije Digital mind. Studenti II godine glume Fakulteta dramskih i filmskih umjetnosti Univerziteta Sinergija iz Bijeljine u klasi profesora Ivana Jeftovića predstavili su svoje talente na duhovit i zabavan način, kroz tri skeča. U tamičarskom delu Dana marketinga studenti su predstavili rezultate svojih istraživanja i idejna rešenja za marketing kampanju Univerziteta Singidunum. Zadatak su osmislile profesorke marketinga - prof. dr Radimla Živković, prof. dr Jelena Gajić i prof. dr Jelena Stanković.   Prvo mesto zauzeli su studenti I godine Poslovnog fakulteta: Aleksandra Milosavljević, Luka Golubović, Miljan Đorđević. Drugo mesto pripalo je timu studentata II godine PFB-a koji su činili Dimitrije Mićić, Stefan Milanko i Petar Stanković. Treće mesto pripalo je studentkinjama IV godine Marketinga i menadžmenta na Poslovnom fakultetu u Beogradu: Dragana Nikolić i Marijana Vasiljević. Žiri su činili gosti panela Dušan Kaličanin, Filip Ruvinov, Lazar Bošković, Mugdim Šehalić, kao i predstavnici Univerziteta Singidunum doc. dr Ivana Brdar, Aleksandar Mihajlović i Predrag Obradović. Žiri je pohvalio i radove timova koje su činili studenti: Sandra Lope-Bello, Stefan Lobor, Maja Obradović, Sandra Bogosavljević, Vinka Jevremović, Milica Zlatanović, Dušan Mandić, Andrea Vetmić, Dajana Pletikosić, Nikola Pejović, Sara Ljubinac i Lea Karadžić. Fotografije sa Dana marketinga možete pogledati na zvaničnoj Facebook stranici Univerziteta Singidunum . Autor fotografija je Luka Pejčić, student. 
Humanitarne akcije studentskog parlamenta
Humanitarne akcije studentskog parlamenta
Pozivamo sve studente, profesore i zaposlene na Univerzitetu Singidunum - Centar Novi Sad da se priključe humanitarnoj akciji koju pred novogodišnje i božićne praznike organizuje Studentski parlament Univerziteta Singidunum. Cilj ove humanitarne akcije je da se prikupi što više novčanih sredstava od kojih se prave paketići sa slatkišima i sredstvima za ličnu higijenu namenjena deci iz "Dečjeg sela" u Sremskoj Kamenici i deci iz "Svratišta za decu ulice" u Novom Sadu. Potrebna novčana sredstva će se prikupljati u periodu od 01. do 23. decembra 2016. godine Kutije za novac su postavljene na vidnim mestima u Centru Novi Sad.
Radna subota - 10. decembar
Radna subota - 10. decembar
Na osnovu akademskog kalendara za 2016/2017. godinu subota 10. decembar 2016. godine je radna - odrađuje se petak 6. januar 2017. godine. U radnu subotu nastava i konsultacije se odvijaju po rasporedu za petak. Potrebno je proveriti tačan raspored nastave i konsultacija za radnu subotu na stranicama predmeta.
Univerzitet Singidunum © 2024